Dzseemy honlapja

Weboldal készítés, weblap készítés

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Marketing az amikor adott igénnyel vagy problémával rendelkező embereket rávesszük arra, hogy megismerjenek, megkedveljenek és bízzanak bennünk. (John Jantsch)

A mai internetes világunkban elengedhetetlen egy vállalkozásnak hogy legyen saját honlapja. Egy gondosan elkészített weblap felér egy jó reklámmal. Egyszeri komolyabb (nem feltétlen költséges) befektetést igényel, valamint az oldalunk folyamatos frissítését. Ezt megtehetjük ingyenes oldalakon is, de ekkor be kell érnünk azzal, hogy az oldalunkat nem mindig tudjuk keresőkre optimalizálni, valamint gyakran reklámok vannak elhelyezve az oldalunkon (mert a szolgáltatónak is meg kell élni valamiből). Nem beszélve arról, hogy ezeknél a szolgáltatóknál csak aldomaint kapunk (http://felhasználó.szolgáltató.hu)

Egy jó vállalkozás a saját honlapjának elkészítését szakemberre bízza (mint ahogy az autónkat autószerelőhöz, a tv-t pedig tv szerelőhöz visszük). Természetesen elengedhetetlen, hogy egyedi domain nevet regisztráljuk, tárhelyet béreljünk, és honlapunkat azon helyezzük el. Egy kisebb vállalkozásnál persze nem feltétlen szükséges nagy tárhelyet bérelnünk, sőt, lehet hogy még bérelnünk sem kell. Elegendő egy jól megválasztott szolgáltató a domain regisztrációra, aki a regisztráció mellé tárhelyet is biztosít.

Miután rendelkezünk tárhellyel és domain névvel jöhet a weblap elkészítése. Mint írtam, érdemes szakemberre bíznunk az elkészítést, de megpróbálkozhatunk egy ingyenes CMS rendszer feltelepítésével. Segítségükkel a szerzők akár sajátos technikai ismeretek nélkül (HTML nyelv, weboldal feltöltési eljárások) is készíthetnek weboldalt. De ezek sablonokkal dolgoznak, így nem hozhatunk létre egyedi kinézetű oldalt.
Természetesen megelégedhetünk a sablonok adta lehetőségekkel is, mivel nagyon nagy a választék belőlük.

Tekintse meg referenciáimat: az egyszerű Nagybánhegyesről, valamint paprikafesztivál (HTML),
a design-nal ellátottakon Általános iskolánk, Reformátuskovácsháza
keresztül a komplexebb oldalakig (több nyelv, galéria, e-mail küldés, szerkeszthetőség... stb.).

Kapcsolat felvétele

Üzenet:

© Dzseemy 2011.