Oldal: 1 / 1

Üdvözlünk a Kovácsházi Fórumon!

Elküldve: 2016.03.04. 09:54
Szerző: dzseemy
Újra elindításra került egy fórum, amin már egyszerűbb a regisztráció a Facebook profillal. Nem kell egy újabb regisztráció, amit később nehéz nyomonkövetni. Egyszerűen használhatod a Facebook-ot a bejelntkezéshez.
Ebbe a fórumba bátran lehet mindenről írni. Bár tudom, sokkal egyszerűbb a Facebook-on csak a megosztásra kattintani, egy általad érdekesnek vélt cikkre, képre, mint saját véleményt megírni. Azért remélem ez a fórum végre életre kel.

Bátran írjatok!

Re: Üdvözlünk a Kovácsházi Fórumon!

Elküldve: 2016.03.05. 09:17
Szerző: dr.Bertók Ferenc
Kösz a lehetőséget, biztosan tudjátok, hogy a mezőkovácsházi városi honlapon is van "Fórum". A web lapra be lehet jelentkezni, de a fórumra külön kell regisztrálni. Sajnos én is szerettem volna ide is regisztrálni mióta "megújult" a web lap, de nem sikerült. Lehet, hogy listázzák a jelentkezőket, nem tudom, de ha valaki tudja, kérem írja le hogyan lehet oda regisztrálni. Remélem ez a fórum a lakóhelyünk iránti szeretetünk jegyében, egymás iránti tiszteletünk megtartása mellett az eltérő véleményeket is kulturáltan tolerálja.

Re: Üdvözlünk a Kovácsházi Fórumon!

Elküldve: 2019.08.25. 11:56
Szerző: kovacsszandra
Kedves mezőkovácsházi polgártársaim!https://hu.flatfy.com/

Most találtam rá erre a fórumra, de kicsit elhagyatottnak érzem. Van alternatíva valahol? Facebookon tudom, hogy van egy, de az sem olyan nagyon aktív ám, ezért gyanakodtam, hogy hátha ez jobb lesz :)

Re: Üdvözlünk a Kovácsházi Fórumon!

Elküldve: 2019.10.27. 09:30
Szerző: dzseemy
Kedves Fórumtársak!

Sajnálattal tapasztalom, hogy ezen a Fórumon sem nagy az élet! Mindenki számára lenne lehetőség a fórumozásra, de még ha be is néz valaki ide, talán elolvassa a bejegyzéseket, de hozzászólásra már nincs ideje/akarata.
A Facebookon is csak annyira telik embereknek, hogy rányom a megosztás gombra, és részéről letudva!

Nagyon jó lenne, ha kialakulna itt (vagy a Facebookon) egy beszélgetés!

Üdvözlettel: FórumAdmin!